Виртуален Шоурум

Посетете виртуалния “близнак” на нашия магазин и се огледайте наоколо. Кликнете върху желания продукт за повече информация или за да го закупите. 
Имате нужда от консултация? Използвайте функцията за Live video chat с наш представител. 

Кои сме ние

 

Вместо представяне решихме да отговорим тук на някои от въпросите, които хората ни задават най- често откакто започнахме това начинание.

Защо магазин за вино?
От няколко години виното се превърна за нас в много приятно хоби, емоция, тръпка. В желанието си да го опознаем по- добре, за да можем да го ценим, започнахме да се интересуваме от него по- задълбочено /тоест да опитваме нови и нови вина:)/. Професионалният ни път също малко или много ни поведе в тази посока. И тогава решихме да се опитаме да сбъднем една мечта- когато професията ти е хоби, а клиентите- приятели, да нямаш и един работен ден!

А защо само за българско вино?
В дегустационния си път забелязахме, че напоследък в България се правят много качествени вина с модерни визии от ентусиазирани винари, желаещи да покажат ново лице на българското винопроизводство. Желанието ни е да фокусираме предлагането и да предоставим на клиентите си възможност да се запознаят с колкото се може повече интересни български вина на едно място. Сигурни сме, че голяма част от тях ще бъдат учудени и приятно изненадани до къде е стигнало развитието на българския винен пазар!

Без каквито и да било претенции, ние ще се радваме да споделим любовта си към виното с вас, защото просто вярваме, че то ни свързва по магичен и специален начин!