PROGRESS SOFIA CAREERS

През 2014 година американската софтуерна компания PROGRESS купува българския софтуерен разработчик “Телерик” за рекордните 265.2 млн. долара. Оттогава новият клон на световния гигант носи името Прогрес София и е една от водещите компании в IT сектора в България. Основен приоритет на компанията са нейните служители. Подборът на персонал е изключително прецизен, а работните условия и цялостната атмосфера са с отлична атестация. Неслучайно Forbes Business Awards присъди на компанията приза “Работодател на годината 2020”. Корпоративният VR/360 филм, създаден от БМ Вижън в колаборация с маркетинг и HR отделите на Прогрес София, има за цел издигане на работодателския брандинг и привличане вниманието на най-добрите специалсти от IT сектора, които биха били отлично попълнение в екипа на компанията. Той спечели 1-во място в категория “Employer Branding Video” в рамките на Employer Branding Awards 2020, организирани от B2B MEDIA.

ГОДИНА

2019

КЛИЕНТ

ПРОГРЕС СОФИЯ

СЕКТОР

КОРПОРАТИВНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

ВИД

VR/360° ВИДЕО ОФИС ТУР

ТЕХНОЛОГИИ

 360° ВИДЕО МУЛТИМЕДИЙНИ ЕЛЕМЕНТИ

ДОСТЪПНО ЗА

VR HEADSET
DESKTOP
MOBILE
WEB

РЕЗУЛТАТ

Езикови версии – EN

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И РЕШЕНИЯ

За Прогрес София единственото по-важно нещо от техния продуктов код, са хората, които го създават. Привличането на качествени специалисти в екипа е приоритет за компанията. Затова в конкуренцията с други работодатели в бранша те търсят атрактивни начини да “привлекат” при себе си най-способните.

Възнагражденията в IT сектора са едни от най-високите в световен мащаб и често друго “печели” добрите професионалисти. За да бъдеш желан работодател, трябва да покажеш по най-добрия и ангажиращ начин това, което си и което предлагаш. VR е отлична възможност за корпоративно представяне – на колегиалната и работната атмосфера, отделите, хората, зоните за отдих и “презареждане” и усещането да бъдеш част от екипа на Прогрес София.

За компанията 360 градусовото/виртуално видео представяне е “… вливане в работната среда на Прогрес София, възможност да се “срещнете” с някои от прекрасните ни колеги и да научите от тях за работата, продуктите и процеса на наемане на служители.”

БИЗНЕС СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТА

Корпоративната VR визитка е иновативен HR инструмент с висока добавена стойност, чиято цел е привличане на ценни за компанията специалисти, предоставяйки им “персонално” изживяване на бъдещата им работна среда, индивидуалните и екипни процеси, пространствата и дейностите за лична и съвместна релаксация, спорт и забавление, социални бонуси и други предимства на компанията. Този тип представяне е изключително подходящо при участие в кариерни форуми и друг тип събития, давайки възможност на компанията да “пренесе” потенциалните си служители директно в своя офис.

360 градусовият сторителинг провокира емоции, които издигат доверието на бъдещия кандидат на по-високо ниво и формират траен спомен, а това често са решаващи фактори за привличане на кандидати за заемане на позиции в Прогрес.

ГАЛЕРИЯ НА ПРОЕКТА

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ:

Progress Software Corporation (Progress) е американска публична компания, която предлага софтуер за създаване и внедряване на бизнес приложения. Централата ѝ се намира в Бедфорд, Масачузетс. Има офиси в 17 държави и близо 1500 души по целия свят.

Progress Sofia е стратегически иновационен център и един от най-големите в глобален мащаб офиси на Progress, с повече от 500 служители. Над 6 млн. компании и стотици милиони потребители ползват приложения, базирани на технологиите на Progress. Над 1700 софтуерни партньори създават приложенията си с помощта на решенията на компанията.

В своите мисии за изследване на Марс, NASA прилага нов подход за обработка на постъпващата информация и данните от марсоходите, ползвайки софтуер, разработен от българския екип на компанията Progress.

Корпоративния VR филм за Progress Sofia бе представен от БМ Вижън на международното изложение Customer Experience Week Middle East в Дубай през септември 2019 г.

РАЗБЕРЕТЕ КАК VR, ИНТЕРАКТИВНОТО ВИДЕО И AR ЩЕ ПОМОГНАТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС