ВИРТУАЛНАТА РЕАЛНОСТ (VR) Е МОДЕРЕН И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩ НАЧИН ЗА ПРОМОТИРАНЕ НА ВИНЕН ТУРИЗЪМ.

ТОЗИ НОВ ВИД ВИНЕНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ УЛЕСНЯВА ИЗГРАЖДАНЕТО В КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ НА РЕАЛИСТИЧНА ПРЕДСТАВА ЗА ТОВА КОЛКО ВПЕЧАТЛЯВАЩИ СА ЕДНА ВИНАРНА, ЛОЗОВИТЕ МАСИВИ И ПРОЦЕСИТЕ В ТЯХ, ЕМОЦИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕГУСТАЦИЯ И ВРЪЗКАТА ПРОДУКТ – ПОТРЕБИТЕЛ.

  • 00дни
  • 00часове
  • 00минути
  • 00секунди

VIRTUAL SHOWROOM

ПОДОБРЕТЕ ОНЛАЙН ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ВАШИЯ БИЗНЕС И УВЕЛИЧЕТЕ ПРОДАЖБИТЕ СИ, ЧРЕЗ ИНОВАТИВНО ШОПИНГ ИЗЖИВЯВАНЕ

КОМБИНИРА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ ОТ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕТО И ПАЗАРУВАНЕТО В РЕАЛЕН ОБЕКТ

Виртуалният шоурум е ново поколение маркетплейс, който комбинира удобството на онлайн пазаруването с усещането на клиента за реално присъствие в обекта, но не само. Специализираният софтуер, който стои зад платформата, предоставя възможности, които са новост за онлайн пазаруването.

ПОМАГА НА КОМПАНИИТЕ ДА СЕ ОТКРОЯТ

Онлайн пазаруването е океан от безброй, в повечето случаи твърде идентични електронни магазини, в който клиентите бързо губят интерес. Виртуалният шоурум е различен, иноватовен и атрактивен допълнителен канал за продажби, който ще открои Вашия бранд.

РАБОТИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО И БЕЗОПАСНО В УСЛОВИЯТА НА ПАНДЕМИЯ

Виртуалният шоурум помага на клиентите Ви да посетят Вашето търговско или презентационно помещение независимо от обстоятелствата, по всяко време и от всяка точка на света. Софтуерът дава възможност консултант от компанията Ви да асистира в реално време потребителите при посещението на дигиталния близнак на Вашия бизнес.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО И РАЗНОРОДНО ДИГИТАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Основно предимство на платформата е възможността за интегриране на атрактивно съдържание, което да допълва по най-добрия начин Вашите оферти. Софтуерът позволява интеграцията на 3D модели на продукти, продуктови видеа и инструкции за употреба, добавена реалност, слайдшоу, GIF, аудио, анкети и текстове, файлове за download и други.

ИНТЕРАКТИВЕН, ВЪЗДЕЙСТВАЩ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АТРАКТИВЕН ПОДХОД

Платформата предлага на клиентите Ви реалистични 360° изживявания и усещане за присъствие във физически магазин, комбинирани с възможностите на най-новите технологии. Този тип представяне говори много повече от поредица от снимки на дадени продукти, а когато то е комбинирано с разнообразни възможности за взаимодействие и избор от страна на потребителя, това значително повишава ангажираността и продажбите.

БАЗИРАН Е НА НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА ПАЗАРА - ВИРТУАЛНА И ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ

В последните години Виртуалната и Добавена реалност стават все по-популярни. Технологиите имат множество приложения в почти всички индустрии, като в сферата на търговията дават възможност за иновативно и атрактивно дигитално представяне на продуктите.

ВИРТУАЛНИЯТ ШОУРУМ ПРЕДЛАГА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ РЕАЛИСТИЧНИ 360° ИЗЖИВЯВАНИЯ И УСЕЩАНЕ ЗА ПРИСЪСТВИЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ МАГАЗИН

РАЗБЕРЕТЕ КАК ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ВИРТУАЛНИЯ ШОУРУМ ЩЕ СА ОТ ПОЛЗА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС